Csapatépítés

Mondd el a csapatépítés vágyadat, mi hozzáadjuk a kreatív ötletet, a profi szervezést, az örömteli pillanatokat, ettől lesz a program a csapatnak igazi sikerélmény!

Ha egy kollektíva nem törődik azzal, hogy fejlődjön, akkor hamarosan hanyatlásnak indul a teljesítmény és csökken az egymás iránti bizalom. Ahhoz, hogy ez ne következzen be, csapatépítő tréning, csapatépítő rendezvény, vagy céges élményprogram szükséges. A csapaton belüli bizalmi szintet egy csapatépítő élményprogram, a csapat teljesítményét pedig a csapatépítő tréning emeli.

Csapatépítő tréning:

A csapatépítő tréning lényege az egyének „csapatjátékossá való átképzése”, ami a mindennapi gyakorlatoktól eltérő, szokatlan, újszerű feladatok segítségével, egy szakképzett tréner vezetésével történik. A csapatépítő tréning az együttes fejlesztést, vagyis a résztvevők közötti jobb kommunikációt, hatékonyabb együttműködést valósítja meg. A csapatépítés két fajtáját különböztetjük meg aszerint, hogy kültéren (outdoor csapatépítő tréning), vagy beltéren (indoor csapatépítő tréning) bonyolítjuk le.

A csapatépítő tréning által fejlesztett főbb készségek, területek: alkalmazkodás egymáshoz, bizalomépítés, kommunikáció, együttműködés, motiváció, döntéshozatal, konfliktuskezelés, időgazdálkodás, stresszes helyezetek kezelése, vezetői készségfejlesztés.

Indoor csapatépítés:

Ha egy konferencia, szeminárium, vagy workshop két félnapja között kell felrázni a hallgatóságot, célszerűbb az indoor csapatépítő tréning vagy élményprogram mellett dönteni. Itt nem kell időt szánni az utazásra, a feladatok egy helyszínen zajlanak, és a rossz idő sem jelent problémát.

Outdoor csapatépítés:

A vállalkozóbb szelleműeket megannyi „erőpróba” és kaland várja, ha outdoor csapatépítő tréningjeink közül választanak – erdőben, hegyen, vízben vagy épp a város eldugott kis utcáin – biztosan nem fog senki unatkozni a játékok során!